Video izlerken ekranda çizgi oluşması sorunu (ÇÖZÜM)

Monitörünüzde herhangi bir problem yoksa fakat Chrome kullanırken YouTube veya başka sitelerden video izlerken ekranda kesik kesik yatay çizgiler oluşuyorsa hiç endişelenmeyin. Bu yaygın bir sorundur ve çözümü de oldukça basittir.




Çözüm 1: Başka bir tarayıcı kullanın 

Bu genellikle Chrome kullanan kişilerde oluşan bir sorundur. Opera veya başka bir tarayıcı kullanırsanız bu sorunun olmadığını farkedersiniz. 

Çözüm 2: Ekran kartı driverını güncelleştirin 

Görüntü temelli sorunların temeli ekran kartı sürücülerinin güncel olmamasından kaynaklanır. Mevcut sürücü güncelleyen kişilerde bu hatanın ortadan kalktığı gözlemlenmiştir.

Çözüm 3: Chrome ayarları ile oynayın

Chrome ayarlarında ufak değişiklikler ile kesik ekran/çizgi sorunun çözmek mümkün. Chrome arama çubuğuna chrome://flags/ yazıp Experiments kısmına girin, orada bulunan Smooth Scrolling özelliğini devre dışı bırakarak tarayıcınızı yeniden başlatın. Sorunun çözüldüğünü göreceksiniz.
Video izlerken ekranda çizgi oluşması sorunu (ÇÖZÜM) Mavililer.com 5 of 5
Monitörünüzde herhangi bir problem yoksa fakat Chrome kullanırken YouTube veya başka sitelerden video izlerken ekranda kesik kesik yatay çiz...
  1. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. This number additionally be|may also be|can be} in increments of half-a-point (.5) precise fact} that|although} only a few sports have .5 level scoring (i.e., The Ryder Cup), to avoid chance of|the potential of|the potential for} a tie. Sports betting is not only about discovering the most effective odds, but 솔카지노 additionally knowing who to put your hard-earned dollars on. That’s why our sportsbook offers you entry to the latest sports information, picks, suggestions, data, and far more. Depositing money into your account is one of, if not crucial facet of online sports betting. While many states have legalized online sports betting, there are nonetheless a large number of|numerous|a lot of} individuals for which sports betting is not attainable.

    YanıtlaSil